info@gnbuild.com

+359 884 789 226

Начало

Проекти

Услуги

Нашата мисия

Нашата компания вярва в добре свършената работа. Ние сме едни от малкото развили и поставили високо стандартите за изпълнение на амбициозни проекти в туристическия бранш, но и не само там. Защото ние вярваме в партньорските взаимоотношения. Вярваме също, че от решаващо значение за постигане на лидерска позиция в сегмента е наличието на добро и честно сътрудничество.

Затова на всички наши партньори ние предлагаме иновативни решения, модернизация и абсолютен професионализъм във всеки етап от съвместната ни работа, а константната ни запазена марка са отдадеността, лоялността и най-вече отличното качество, които предлагаме.

Следвайки и дори поставяйки началото на най-новите тенденции в строителната индустрия и благодарение на иновативната форма на управление на нашата компания, можем да заявим, че сме изключително гъвкави и успяваме да поддържаме професионални екипи и механизация на високото равнище.

Винаги успяваме да държим приоритетите си ясни, а нашата цел е да продължаваме да предлагаме най-качествените и оптимално съобразени ценово услуги, за да могат нашите клиенти да останат доволни от партньорството ни.

Гордеем се, че в нашето портфолио присъстват мащабни и предизвикателни проекти, защото всеки такъв е възможност още веднъж да докажем, че сме сред най-добрите в бранша. Защото – да, всеки наш проект е най-важният ни проект – и за това могат да гарантират не само всички наши клиенти, но и нашите служители.

Част от нашите проекти

Към всички >

Зона Модерна

гр. София

жилищен комплекс

 

Конгресен център 

к.к Пампорово

център

 

Хотел Перелик 5*

к.к Пампорово

хотел